Novi časopis za SF SIRIUS B

Pokreće se novi SF časopis imena Sirius B  po uzoru na SIRIUS nekadašnji prvi ovakav časopis na prostorima ex Jugoslavije. Kompletan info može se naći na našem webu: http://siriusb.hangar7.hr/, fejsu: http://www.facebook.com/siriusbmagazin

ili blogu:

siriusbmag.blogspot.com (imamo i PayPal!) Sirius B magazin – Pocetna siriusb.hangar7.hr Sirius B magazin & Magazin za znanstvenu fantastiku

Sirius B je SF magazin koji objavljuje domaće i strane (ne samo anglosaske) sf, fantasy i horor priče. To jest činit će to kada počne izlaziti. Uz neobjavljne klasike žanra (u to se ubrajaju i ponešto zastarijele priče), na stranicama SiriusaB naći će se i suvremeni autori, domaći i strani, a jedini kriterij odabira bit će kvaliteta i zahtjevi čitatelja.

Želja nam je da u kreiranju svakog broja sudjeluje što je veći broj čitatelja koristeći blagodati suvremene tehnologije.

Sirius B će se u početku distribuirati isključivo putem pretplate. Uvjeti pretplate vrijede do 30. 6. 2011. godine. Tada Sirius B pali warp engine i odlazi u tiskaru. Naknadno neće biti moguće doći do Siriusa B.

Pretplata za prva dva broja iznosi 40 kn. Plaćanje se obavlja uplatom na žiro račun, a ako je to problem kontaktirajte nas pa ćemo za Vas pronaći način koji Vama najbolje odgovara.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s