Novi časopis za SF SIRIUS B

Pokreće se novi SF časopis imena Sirius B  po uzoru na SIRIUS nekadašnji prvi ovakav časopis na prostorima ex Jugoslavije. Kompletan info može se naći na našem webu: http://siriusb.hangar7.hr/, fejsu: http://www.facebook.com/siriusbmagazin

ili blogu:

siriusbmag.blogspot.com (imamo i PayPal!) Sirius B magazin – Pocetna siriusb.hangar7.hr Sirius B magazin & Magazin za znanstvenu fantastiku

Sirius B je SF magazin koji objavljuje domaće i strane (ne samo anglosaske) sf, fantasy i horor priče. To jest činit će to kada počne izlaziti. Uz neobjavljne klasike žanra (u to se ubrajaju i ponešto zastarijele priče), na stranicama SiriusaB naći će se i suvremeni autori, domaći i strani, a jedini kriterij odabira bit će kvaliteta i zahtjevi čitatelja.

Želja nam je da u kreiranju svakog broja sudjeluje što je veći broj čitatelja koristeći blagodati suvremene tehnologije.

Sirius B će se u početku distribuirati isključivo putem pretplate. Uvjeti pretplate vrijede do 30. 6. 2011. godine. Tada Sirius B pali warp engine i odlazi u tiskaru. Naknadno neće biti moguće doći do Siriusa B.

Pretplata za prva dva broja iznosi 40 kn. Plaćanje se obavlja uplatom na žiro račun, a ako je to problem kontaktirajte nas pa ćemo za Vas pronaći način koji Vama najbolje odgovara.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s